18+
Az oldalon erotikus hirdetések találhatóak.
Az oldal meglátogatása 18 éven felülieknek engedélyezett.

Cover img

Győrújbarát

2021-09-15
hanna777

Szeretnenem meg valositanini parom álmat. Szeretne 2 holgyel lenni. Meglepetes lenne. Eletvidamak vagyunk. Élvezzük a szexet. Tobbit privatba

részletek

Hódmezővásárhely

2021-09-14
ria

Mi egy igényes házaspár vagyunk. Nő 44, férfi 50 éves(mindketten hetero beállítottságúak ) Keresünk egy olyan igényes hölgyet( 35- 44 év között ), aki benne lenne egy hármasban, anyagiaktól mentesen. Mindhármunk örömére. Ha felkeltettük kíváncsiságod, email-ben írj nekünk fényképes üzenetet.

részletek

Budapest

2021-08-31
amoretta

Egy 42 éves nő, és egy 55 éves férfi tapasztalatszerzés céljából keres hölgyet harmadik félnek. Egyikünk sem rendelkezik tapasztalattal, így olyan hölgyet keresünk, akinek már volt része ilyen együttlétben. A hölgy legyen 40-45 év körüli, és csinos. Anyagiak kizárva. A többit privátban tudjuk egyeztetni a követkző e-mail címen: probe5579@gmail.com.

részletek

Budapest

2021-08-12
krisztin03

Bevallalós pár vagyunk,, szeretnenk kiprobalni az edeshármas okozta örömöket, így iváncsian tekintünk az ismerkedésnek eme formája felé. Nincs igazán tapasztalatunk ilyen téren,viszont nagyon eltökéltek vagyunk így minden bizonnyal kellemesen fogjuk eltölteni együtt az időt. Nem zárkózónk  el semmi elől, tehát mindenki aktiv lenne mindenben Pár szót írjunk magunkról is: Budapesten élünk, párunk hölgytagja 40es , csinosnak mondott, aki most szeretne nyitni a lányok felé is. Párosunk férfitagja is 40es sportos testalkatú, Mérete, étvágya, strapabírása dicséretes : -) Tehát várjuk lányok jelentkezését, hogy az élet mókuskerekét  és egymással hármasban töltött pár  órát  kellemesebbé tehessük. Ha szeretnétek megismerkedni velünk írjatok, ha megvan a szimpátia folyatni tudjuk majd msn-en... Természetesen  fotót  tudunk küldeni,  de cserébe mi is szeretnénk kapni!

részletek

Budapest

2021-07-30
nelly

Szép fiatalos negyvenes igazi hedonista pár vagyunk.Szeretnék megédesíteni együttléteinket egy csinos lánnyal vagy asszonnyal aki szereti mindkét nemet kényeztetni ..A helyszínt az italokat az ételt és a fergeteges élményt mi biztosítjuk.

részletek

Budapest

2021-07-28
greg1984

Kedves pár 33L-fiú37 keres hármas sex örömeire biszex lányt akivel élvezni tudják a sex minden örömét. Mi a sexbe mindenre nyitottak vagyunk. Legy ápolt es sexre fel/! Email cimunk: kutyataprendeles@gmail.com Kuldj magadrol kepet nagyon fontos. Puszi nektek.

részletek

Győr

2021-07-27
tamas794

Fiatalos,szexéhes pár keres hölgyet 3-as szexre.Győr és környékén.

részletek

Budapest

2021-07-27
szanto

Jó megjelenésű értelmes nyitott pár intim élet színesítésére. Nyitott nőies kedves lányt vagy hölgyet keres. Nyitott legyen hálószoba keretein belül mindkét félnek örömet nyújtani és fogadni. Amennyiben támogatást igényel 50.000-Ft/alkalom. Érd: latingirldream@gmail.com

részletek

Budapest

2021-07-27
dudifluor32

Olyan hölgyet keresünk ki nyitott. Laza . És aki az élvezetért teszi. Rólunk. Gizi vagyok 32 éves rég játszok a fantáziával hogy másik nővel együtt kényeztessük a férjem és egymást is. Férjem 47 éves laza nyitott személyiség. Most lesz életünkbe először ilyenben részünk így ez álltal nem vaj ha te is kezdő vagy de tapasztaltakat is szeretjük. Sexbe légy irányító de alázatos is. Ami nálunk tabu sadomazo, kaki pisi sex. És a popó sex is. Elsőnek ismerkedni szeretnénk és úgy dönteni utána. Ha úgy érzed te vagy aki nekünk kell ne habozz hisz egyszer élünk.

részletek

Budapest

2021-07-27
totharpad

Kedves, normális sexualitású, megbízható férfihez szívesen házhoz megyek a fővárosban, ahhoz aki a szőrös puncit kedveli és eltöltene vele egy kis, édes időt. Fél órát, órát esetleg egész éjszakát. Megegyezés alapján. Csak előre megbeszélve. Csak normális sex, semmi extrém, nincs poposex, nem csókolózom azzal aki dohányzik (én nem), nem lehet az arcomra, számba élvezni sem. A szőrös punci a lényeg. 55 éves, csinos, kedves, természetes hölgy vagyok, forró puncival. Hetente 1- 2 napot vagyok elérhető. Nálad vagy panzióban. Skype-n webcamsex. Érdeklődj. S.O.S. francia csak óvszerrel. Kocsiban is vagy kézzel kielégítelek!!!

részletek

Kisbér

.imádunk kényeztetni.és misem vetjük meg !

részletek

Siófok

2021-07-27
agibi

Bi hölgytagú pár keres hölgyet közös játékokra!légy bevállalós!gyere el hozzánk nem bánod meg!

részletek

Budapest

2021-07-27
sunsoma

Budapesti értelmiségi párként (35 és 33) keresünk lányt 30-50 év között közös játékokra, érzéki együttlétekre, esetleg barátságra. Tartalmas beszélgetések és egy finom bor mellett a humort is szeretjük, de leginkább azt szeretnénk, ha mindhármunk örömére érezhetnénk egymást. Anyagiak kizárva! Írj nekünk és ismerjük meg egymást! sunsoma64@gmail.com

részletek

Győr

2021-07-27
tamas794

Fiatal igényes győri házaspár keres harmadiknak egy belevaló szex imádó hölgyet.

részletek

Budapest

Sziasztok! Pár keresne lányt, 26L szőke hosszú haj,tetovált, 27F Macis-gyuros alkat kopasz, Bi lanyt keresnénk, első élmény lenne nekünk, a hármas. BP-n vagyunk helyünk van csak lányt keresünk ! Fényképpel küldjétek lecci e-mailt : fiatalvonzoparos@gmail.com Vagy itt írjatok

részletek

Győr

2021-07-27
tamas794

Fiatal szexéhes pár keres hölgyet

részletek

Budapest

Sziasztok! Pár keresne lányt, 26L szőke hosszú haj,tetovált, 27F Macis-gyuros alkat kopasz, Bi lanyt keresnénk, első élmény lenne nekünk, a hármas. BP-n vagyunk helyünk van smile csak lányt keresünk ! Fényképpel küldjétek lecci e-mailt : fiatalvonzoparos@gmail.com Vagy itt írjatok

részletek

Székesfehérvár

Sziasztok! Párommal összeszokott párként,szeretnénk valami kis izgalmat vinni a szexuális életünkbe,ezért úgy döntöttünk szeretnénk egy harmadik lányt,nőt (20-45-ig) bele vonni. Amit rólunk lehet tudni kedves,aranyos,nagyon igényes,vicces pár vagyunk. 25,és 29 évesek.Nagyon szeretjük a szexet mindketten,semmi jónak nem vagyunk az elrontói ???? Csak olyan lányt keresünk,aki szintén igényes,kedves,aranyos,nyitott mindenre. Akár nálunk is,de bárhová hajlandóak vagyunk el menni,szeretünk utazni. Ha esetleg magadra ismertél kérlek az alábbi e-mail címen jelentkezz fényképpel. alexandra920522@gmail.com.

részletek