18+
Az oldalon erotikus hirdetések találhatóak.
Az oldal meglátogatása 18 éven felülieknek engedélyezett.

Cover img

Pécs

2021-03-23
passions

Családos, középkorú Baranyai pár vagyunk. Szeretünk bulizni, fotózgatni. Kölcsönös szimpátia és vonzalom esetén bármi szóba jöhet. Nagy távolságból nem keresünk, inkább a közelünkben szeretnénk ismerkedni.

részletek

Dunakeszi

2021-03-06
attilaviki7

Sziasztok párt keresünk Dunakeszi közeléből sajnos nem tudunk fogadni Baráti sexkapcsolatra keresünk párt nem tudunk több 100 km-ert utazni kocsiba szabadba panzióba nem sexelünk.

részletek

Budapest

2021-03-04
diamigo

Szilveszteri buliznánk!!! Szimpatikus párok írjatok....

részletek

Kecskemét

Sziasztok! Ha párként kerestek bennünket, s a párosotok hölgytagja a mi hölgyünk részére nem érhető el egy telefonos beszélgetésre, ne olvass tovább. Egyébként: Kecskeméten élő fiatalos hetero házaspár együtt élő 40-60 év közötti párokkal ismerkedne tartalmas hétvégi programok közös eltöltéséhez: nudi, wellness, stb. Hogy egyértelmű legyen: szexpartnereket keresünk, de nem csak ágybeli együttlétre! HETERO PÁROKAT! Vékony, vagy max. sportos testalkat a hölgy részéről, kecskeméti lakhely, vagy 100 km körüli max távolság, 40 év minimum életkor, amihez ragaszkodunk. Helyünk van, utazni tudunk. Ugyancsak keresünk intelligens hölgyet (enyhe bi belefér), akivel közösen kényeztetnénk kimondottan potens és magas szexkultúrával rendelkező férjemet, s aki szívesen elkísérne bennünket a fenti programokra is. Természetesen megfelelő viszont-kényeztetés garantált. Ha útra kelünk, mindig van üres hely a kocsinkban. Társaságot kereső, a minőségi szexet és időtöltést, a kellemes hétvégi programokat kedvelő hölgyek jelentkezését örömmel vesszük. Minden megkeresésre válaszolunk! A félreértések elkerülése végett: Anyagiaktól mentes, szimpátián alapuló kapcsolatot keresünk.

részletek

Budapest

2021-02-19
papp

Budapesti pár vagyunk, webkamerás szexet vállalunk! 5000.10p 10000.20p 15000.30p 25000 40p ebbe maszti, meztelenkedés, ha extra kellene mint pl anál, vagy fétisek az féláras, arc is! fizetés: paypal vagy paysafecard!

részletek